Nejnovější recenze ze sekce Baterie k notebookům
- Špičková cena.
- Krátká dodací lhůta.
- Cenově výhodné doručení na dobírku.
- Zatím žádná negativa.
Výrobek byl vybrán po důkladném srovnání s cca 7 obdobnými výrobky, přičemž ve všech třech výše uvedených "Pro" se jevil jako nejvýhodnější (100%-ní hodnocení bych mohl dát až po ověření funkčnosti a zejména životnosti při delším používání).
- Lepší vádrž než origo baterie
nákup baterie doporučuji
- originální produkt lenovo - kvalita
- velká výdrž - v mé T500 cca 7h
- rychlé nabjení
- někomu by nemuselo vyhovovat přesah baterie, ale za to prodloužení výdrže to stojí :-)
splňuje vše, co má baterka splňovat - výdrž i kvalitu
díky originalitě přesná spolupráce a komunikace s NB
- pro starší nb cenově dostupná alternativa, celkem slušná výdrž cca 2 hod při práci v office (holka ho má do školy)
celkově spokojen
- rychlost kvalita
doporučuji
pro baterie to chce delší období na vyzkoušení kvality ale zatím v pohodě..
Funguje a to je pro mně důležité.
- naprostá spokojenost, bezva cena
- O
za své peníze jsem dostal včasně přesně to, co jsem chtěl.
- -
spokojenost
- Nízká cena
- Nízká výdrž baterie
- větší kapacita než původní
- zatím nic
dobrá cena
- Po připojení s dodržením návodu funguje na 100%.
Tento produkt doporučuji, neboť jsem s ním velice spokojen.
- Jsem rád,že jsem tento obchod na internetě našel.
- Objednal si a hned baterie kterou jsem potřeboval do Notebooku byla u mě.
Když už mám tento netbook, bylo by asi zvláštní kupovat si jinou baterii. Proto jsem baterii koupila. Dnes bych asi volila jiný přístroj, ale baterie sama o sobě vydrží téměř 7 hodin. Nenašla jsem na ní žádné vady. Zatím, asi 2 týdny po nákupu funguje.
- Baterii jsme potřebovali,nikde neměli za tak dobrou cenu jako u Vás v obchodě.
Super cena,dobrý,doporučuji ostatním
- Baterie byla ještě po 1 a půl roce použitelná na min. cca 20% kapacity.
- Bat. je dost malá - v notebooku HP 2230s vydrží nová jen cca 2 a kousek hodiny.
Baterie byla ještě po 1 a půl roce použitelná na min. cca 20% kapacity. Zakoupil jsem už ale pro jistotu novou (stejnou).
- Dvojnásobná kapacita oproti původní a paradoxně tvar této baterie umožní daleko lepší naklonění , a tím práci na notebooku. Také se tím zlepší i chlazení !!!
- Proti absolutně nic.
Kdo váhá mezi normální baterií o kapacitě 5200 mAh a touto baterií o kapacitě 9600 mAh, tak volba je jasná. Tato baterie s větší kapacitou.
- Kvalitní náhrada originálního akumulátoru
- Zatím nic
Akululátor šel trochu tíž vsadit do notebooku, ale funguje jako originál.
baterije slape a to je dulezite
vse Ok